Benfica'nın Abdülkadir Ömür ısrarı bitmiyor!

Benfica'nın, Trabzonspor'a Abdülkadir Ömür için devre arasında 20 milyon avro teklif yapacağı iddia edildi.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür'e Benfica'nın tekrar talip olduğu belirtildi. Kırmızı beyazlı ekibin devre arasında yetenekli oyuncu için Karadeniz ekibine 20 milyon avro teklif edeceği iddia edildi.

Yaz transfer döneminde Portekiz ekibi Benfica, Trabzonspor'un 19 yaşındaki oyuncusu Abdülkadir Ömür teklifte bulunmuş ancak Karadeniz ekibi tarafından bu teklif reddedilmişti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu genç oyuncuyu satmayı düşünmediklerini söylese de Benfica'nın Abdülkadir için ısrar ettiği ifade edildi.

Fanatik'in haberine göre, Benfica'nın transfer dönemi kapanmasına rağmen Trabzonspor'un kapısını bir kez daha çaldığı ve Abdülkadir transferini bitirmek adına devre arası için Karadeniz ekibinden öncelik istediği öne sürüldü. Bordo mavililerin ise, "Şartlarımız uyarsa oturur, konuşuruz" yanıtını verdiği iddia edildi.

Portekiz ekibinin, bu süreçte Abdülkadir'in hem büyük maçlardaki performansını izleyeceği hem de sağlık durumunu yakından takip edeceği söylendi. Yıldız oyuncunun transferi için daha önce 13 milyon avroya kadar çıkan Portekiz ekibinin, önerinin kabul görmemesi nedeniyle teklifini de 20 milyon avro bandına çekmesi beklendiği ifade edildi.

Öte yandan kırmızı beyazlıların teknik direktörü Rui Vitoria'nın da başarılı oyuncuyu ısrarla kadrosunda görmek istemesi transferin önünü açtığı belirtildi.