Benzema da Ronaldo'nun izinden gidiyor

Karim Benzema
Karim Benzema

Her sene yaşlanmasına rağmen performansı yükselen Karim Benzema'nın sırrı öğrenildi. Fransız futbolcu, tıpkı Ronaldo'nun uyguladığı esneme taktiğini yaparak her yaşlandığı sezon kaslarından 1 kilo vererek daha iyi hale geliyor.

Bu sezon Real Madrid'in La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni almasında büyük pay sahibi olan ve önceki dönemlerinde sık sık yoğun eleştirilerin konusu olan fakat son yıllarda performansıyla Madrid ekibinin vazgeçilmezi olan Benzema'nın sırrı ortaya çıktı.

  • El Debate'de yer alan habere göre; Benzema'nın başarısının arkasında Cristiano Ronaldo'nun kullandığı taktiğin aynısı yer alıyor.

Karim Benzema aynı Portekizli süper yıldız gibi, her yıl kaslarından 1 kilo verme taktiğini kullanıyor. Fransız forvet bu sayede giderek daha elastik bir vücuda sahip oldu.

  • 34 yaşındaki forvetin bu konuda peşinden gittiği Cristiano Ronaldo, bugün Benzema ile takım arkadaşı olduğu döneme göre 5 kilo daha az ağırlığa sahip.

Ballon d'Or ödülünün favorilerinden olarak gösterilen Karim Benzema, haberde yer alan bilgiye göre aynı zamanda uyku düzenini de günde 8 saate sabitlemesinin katkısını görüyor.