Benzema, Ece Erken'in teklifini reddetti

Beşiktaş’ın yönetim kuruluna dahil olmak isteyen Ece Erken, Real Madrid’in ünlü futbolcusu Karim Benzema’ya teklifte bulundu.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Ece Erken, siyah-beyazlı kulübün yönetim kuruluna girmek için kollarını sıvadı.
Neden olmasın? 
Beşiktaş Kulübü'nde aktif görev almak isteyen Ece Erken, geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir açıklama yaptı. 2013 yılında Galatasaray Yönetim Kurulu'na giren Candan Erçetin'i örnek gösteren Erken “Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda olmak çok istiyorum, ama kendimi biraz daha geliştirmem lazım. Candan Erçetin'den sonra ben de fanatik bir Beşiktaşlı olarak yönetime girebilirim. Başkanlık için çok fazla para gerekmese onu da olurum. Tatlı bir dille Benzema'yı bizim takıma çağırdım. O da tatlı bir dille reddetti" ifadelerini kullandı.
Neden olmasın? Beşiktaş Kulübü'nde aktif görev almak isteyen Ece Erken, geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir açıklama yaptı. 2013 yılında Galatasaray Yönetim Kurulu'na giren Candan Erçetin'i örnek gösteren Erken “Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda olmak çok istiyorum, ama kendimi biraz daha geliştirmem lazım. Candan Erçetin'den sonra ben de fanatik bir Beşiktaşlı olarak yönetime girebilirim. Başkanlık için çok fazla para gerekmese onu da olurum. Tatlı bir dille Benzema'yı bizim takıma çağırdım. O da tatlı bir dille reddetti" ifadelerini kullandı.