Beşiktaş Atiba ile görüşmelere başladı: Teklif 1 yıllık

​Beşiktaş Atiba ile görüşmelere başladı: Teklif 1 yıllık
​Beşiktaş Atiba ile görüşmelere başladı: Teklif 1 yıllık

Beşiktaş Yönetimi, kontratı bu sezon sonu bitecek olan Atiba Hutchinson'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak için oyuncuyla görüşmelere başladı.

Ligde istediği sonuçları alamasa da Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve tarihinde ilk kez gruptan çıkan Beşiktaş, bir yandan sözleşmesi biten oyuncuların kontratlarını yenilemek için çalışmalar yürütüyor.

Daha önce Fikret Orman'ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucu Oğuzhan Özyakup ikna edilmiş hatta Beşiktaş Yönetimi'nin istediği kadar siyah-beyazlı takımda kalmayı kabul etmişti. Fikret Orman ve kurmayları şimdi de takımın can damarı olan Atiba Hutchinson'ın sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemek için Kanadalı futbolcuyla görüşmelere başladı.

Bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş'ten de görüş alan yönetim, tecrübeli teknik adamın Atiba'nın performansından memnun olduğunu ve mukavelesinin uzatılmasında bir sakınca olmadığını söylemesi üzerine, Atiba'nın menajeriyle temasa geçti.

Aynı şartlarda Atiba'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmak isteyen Fikret Orman ve kurmayları, Atiba'nın da bu konuda bir zorluk çıkartmayacağını düşünüyor. Ara transfer dönemine kadar yeni imzaların atılması da planlanıyor.