Beşiktaş Brezilyalı sağ bek için Lyon'la el sıkıştı

​Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş, Lyon'un sağ beki Rafael Da Silva'yı renklerine bağlamaya çok yakın.
​Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş, Lyon'un sağ beki Rafael Da Silva'yı renklerine bağlamaya çok yakın.

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş, Lyon'un sağ beki Rafael Da Silva'yı renklerine bağlamaya çok yakın. Siyah beyazlılar, Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda Fransız ekibi ile sözlü anlaşma sağlandı.

Sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta yönetim, transfer konusunda çalışmalarını dikkatli bir şekilde sürdürüyor. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gelirlerinden mahrum kalan siyah beyazlılar, kadroya katılacak isimler noktasında oldukça hassas bir yol izliyor.

Kadrodaki eksikleri göz önünde bulunduran teknik ekip, transferde nokta transfer politikasının izlenmesini istiyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Fikret Orman ve ekibi, takımın sağ bekteki sorununu çözmeyi düşünüyor. Geçen sezon Gökhan Gönül'den beklediği verimi alamayan Fikret Orman, sağ bekteki eksikliği çözmek adına Fransa'da Lyon ile Rafael Da Silva'nın transferi konusunda görüşmeleri tamamlamak üzere.

Arşiv
Arşiv

Fransız basınından L'Equipe Gazetesi'nde yer alan habere göre, siyah beyazlılar Brezilyalı sağ bekin transferi konusunda Lyon ile sözlü anlaşmaya varmış durumda.

Haberin devamında ise 27 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken, siyah beyazlı kulübün bu transfer için Lyon'a 2.5 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

  • Kariyerine Brezilya'nın Fluminense takımında başlayan Rafael, 2008-2015 yılları arasında Manchester United forması giydi.

Boa noite, good night, Bonne soirée ✌️️✌️️✌️️ team OL

Rafael Da Silva (@orafa2)'in paylaştığı bir gönderi ()