Beşiktaş, Caceres için düğmeye basıyor

Martin Caceres
Martin Caceres

Kadrosunu takviye etmek istediği bölgeler arasında sağ bek de yer alan Beşiktaş, Lazio’da oynayan ve Uruguay ile 2018 FIFA Dünya Kupası’nda dikkat çeken Caceres için nabız yokluyor. Siyah beyazlıların, hafta sonuna kadar İtalyan yetkililerle görüşmesi bekleniyor.

Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen Beşiktaş’ta transfer düşünülen bölgeler arasında sağ bek de yer alıyor. Bu mevkide elinde Gökhan Gönül bulunan siyah-beyazlılar, Adriano ile birlikte doğrudan kadroyu zorlayacak bir oyuncuyu daha bitirmek istiyor. Listesine Lyon’dan Rafael, Tigres’ten Advincula gibi isimler yer alan siyah-beyazlıların gündemindeki son isminse İtalya’nın Lazio takımında forma giyen Caceres olduğu belirtildi.

Arşiv
Arşiv

Geçen sezonun ilk yarısını Verona, ikinci yarısını ise Lazio’da geçiren Uruguaylı oyuncu, 25 resmi maçta 4 gol atarken, 1 de asist yaptı. Caceres, 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Uruguay Milli Takımı ile sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çekti. Verona’ya geçen sezon başında transfer olan Uruguaylı oyuncu, devre arasında ise 600 bin avro karşılığında Lazio’ya geçmişti.

TRABZONSPOR'UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Teknik direktör Şenol Güneş’in de talebi doğrultusunda oyuncu için harekete geçen Beşiktaş yönetiminin, fiyat araştırması yapmaya başladığı ve bu hafta sonuna kadar İtalyan yetkililerle temasa geçecekleri kaydedildi. Sağ bek başta olmak üzere dafans hattının hemen her yerinde görev alabilen oyuncuyu, deneyimli teknik adamın da ısrarla kadrosunda görmek istediği ifade edildi. Caceres’in de Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve oyuncuyla kurulan temasların ise olumlu geçtiği belirtildi. Trabzonspor da Ocak 2017’de oyuncuyu transfer etmek istemiş, maddi yönden anlaşma sağlanamadığı için gerçekleşmemişti. Siyah-beyazlıların öncelikli hedefinin Caceres’i bonservisiyle kadrosuna katmak olduğu, kiralama yönteminin de masaya yatırılacağı belirtildi.

Una mirada vale más que mil palabras 🇺🇾1️⃣8️⃣🇺🇾

Martín Cáceres (@martincaceres_7)'in paylaştığı bir gönderi ()