Beşiktaş forma satışında da şampiyon!

​Beşiktaş forma satışında da şampiyon!
​Beşiktaş forma satışında da şampiyon!

Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican'ın açıklamaları.

Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satışının yapıldığı Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican, bu sezon forma satışında rakiplerini geride bıraktıklarını söyledi.

Mican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı taraftarların bu sezon formalara büyük ilgi gösterdiğini belirterek, "Taraftarlarımız iki yıldızlı son formalarda üzerine düşeni yaptı. Bu sezon 400 bin bandına yaklaşıyoruz. Beşiktaş forma satışında rakiplerini geçti. Böylelikle forma satışı konusunda ilk kez Fenerbahçe ve Galatasaray'ı hem ciroda hem karlılıkta geride bıraktık." dedi.

Üç yıldızlı formalar geliyor!

Üç yıldızlı yeni formaların çıkacağı tarihi de netleştirdiklerini aktaran Mican, "Yeni formalarımız 13 Temmuz tarihinde 169 liradan satışa sunulacak. İnternette yeni formalar diye dolaşan görsellerin hiçbirinin bizim çıkaracağımız formalarla alakası yok. Yeni formalarda detaylı değişiklikler olacak." diye konuştu.

Siyah-beyazlı yönetici, taraftarların yeni formaları merakla beklediğini vurgulayarak, "Şu anda çok ciddi bir talep olduğunu gözlemliyoruz. Yeni sezonda yurt dışı operasyonlarla birlikte satış seviyesini 600 bine çıkarmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.