Beşiktaş genç gurbetçiyi transfer ediyor

Beşiktaş genç gurbetçiyi transfer ediyor.
Beşiktaş genç gurbetçiyi transfer ediyor.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotayı Almanya'da forma giyen genç bir isme çevirdi. Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'in 19 yaş altı takımında forma giyen Güven Yalçın'ın siyah beyazlılar ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.

Yeni sezona erken start verecek olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Alman basınında yer alan haberlere göre siyah beyazlı yönetim, Almanya'da kariyerine devam eden 19 yaşındaki Güven Yalçın'ın transferini tamamlamak üzere.

Bild Gazetesi'nin haberine göre, Leverkusen altyapısında yetişen ve ikinci forvet pozisyonunda oynayan 19 yaşındaki Güven Yalçın'ın Beşiktaş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ve Pazartesi günü İstanbul'da olacak. Genç gurbetçi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile Türkiye'ye doğru yola çıktığını belli etti.

Haberin devamında ise, Beşiktaş'ın bu transfer için Bayer Leverkusen'e 200 bin avro yetiştirme bedeli ödeyeceği aktarıldı.

U19 MİLLİ TAKIMI'NDA FORMA GİYİYOR

Türkiye U19 Milli Takımı'nda 7 kez forma şansı bulan Güven Yalçın, 3 gol atma başarısı gösterdi. Özellikle geçtiğimiz sezon Bayer Leverkusen U19 takımında dikkatleri üzerine çeken genç gurbetçi, 27 karşılaşmada 11 gol ve 5 asist ile takımına hücum yollarında önemli bir katkı sağladı.

  • 19 yaşındaki futbolcunun, geçtiğimiz 2 sezonda Beşiktaş formasını terleten Anderson Talisca'ya olan benzerliği ise bir diğer dikkat çeken özelliği.
İmza için yola çıktı, geliyor...
İmza için yola çıktı, geliyor...