Beşiktaş Genel Sekreteri'nden Cenk Tosun ve Şenol Güneş'in geleceğiyle ilgili açıklama

Beşiktaş​ Genel Sekreteri'nden Cenk Tosun ve Şenol Güneş'in geleceğiyle ilgili açıklama
Beşiktaş​ Genel Sekreteri'nden Cenk Tosun ve Şenol Güneş'in geleceğiyle ilgili açıklama

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Cenk Tosun'un geleceği ve Göztepe maçının ardından flaş açıklamalara imza atan Şenol Güneş hakkında konuştu.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Son iki sezonda ortaya koyduğu performansla muhteşem işlere imza atan Cenk Tosun'un çok iyi bir golcü olduğunu söyleyen Ürkemezgil, Göztepe maçının ardından "Bana yardımcı lazım değil ama benim yerime biri lazım" diyen Şenol Güneş hakkında da yorum yaptı.

AA muhabirinin sorularını cevaplayan Ahmet Ürkmezgil, Cenk hakkında şu ifadeleri kullandı: "Allah, Cenk'i nazarlardan korusun. Zaman zaman suskun kalabilir ama havası, gücü, kuvveti, mücadelesiyle Cenk Tosun çok iyi bir golcü. Beni bu sene çok mutlu eden oyunculardan."

Cenk Tosun'un büyük kulüpler tarafından istenmesi hakkında da konuşan Ürkmezgil, şu yorumlarda bulundu: "Başkanımızın bu konudaki tutumu biliniyor. Kimse Beşiktaş'ta evladiyelik değil. Cenk'in kalitesine yakışan çok iyi bir teklif gelirse gider. Cenk giderse de hem kulübümüzün hem de Türkiye'nin gururu olur."

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil
Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil

TAKIMDA OLUMLU YÖNDE DEĞİŞİM VAR

Takımın Alanya'nın ardından Göztepe'yi de yenerek çıkışa geçmesini değerlendiren Ahmet Ürkmezgil şu ifadeleri kullandı: "Takımda gözle görülür bir düzelme ve değişim var. Birkaç hafta önce 'şampiyonluk gitti' diyorlardı ama daha ligin çok başındayız. Bu köprünün altından çok sular akacak."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Göztepe maçının ardından sarf ettiği, "Bana yardımcı lazım değil ama benim yerime biri lazım" sözlerini de değerlendiren Ahmet Ürkmezgil şöyle konuştu:

  • "Hocanın bu açıklamasını kulüpte bir sorun var gibi algılamamak lazım. Ben basına karşı bir serzeniş olduğunu düşünüyorum. Bu açıklamalar kulüp içinden istemeyenler olduğu şeklinde değil. Başkanımızla, yöneticilerimizle hocanın arası çok iyi. Fikret Orman'ın doğum gününü birlikte kutladılar. Kulüp içinde bir sorun söz konusu değil. Şenol hoca formayı da adaletli dağıtıyor, bunu hissettiriyor. Futbol adamı olmasanız bile bunu hissedebiliyorsunuz. Talisca bir hafta yedek oturdu ama dün oyunu açtı. Şenol Güneş'i zaman geçtikçe daha çok takdir ediyorum."