Beşiktaş, Giresunspor'u ağırlıyor

Beşiktaş - Giresunspor
Beşiktaş - Giresunspor

Son olarak Kadıköy'de Fenerbahçe'yi mağlup eden Beşiktaş, galibiyet serisini 5 maça çıkarma hedefiyle Giresunspor’u konuk edecek. Peki Beşiktaş-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, ligin 27. haftasında Kadıköy'de oynanan derbiyi 4-2 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü. Bugün Giresunspor'u ağırlayacak siyah beyazlılar bu seriyi 5 maça çıkarmak istiyor.

Beşiktaş'ta 2 futbolcu sınırda

Beşiktaş’ta Giresunspor maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3 sarı kartı olan Cenk Tosun ve Amir Hadziahmetovic bu akşam sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.

Teknik ekibin, 2 oyuncudan da bu akşam Vodafone Park’ta oynanacak mücadelede dikkatli davranmalarını ve kart görmemelerini istediği kaydedildi.

Vodafone Park'ta rakip tanımıyor

Bu sezona teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde başlayan ve 12. haftadan itibaren Şenol Güneş önderliğinde devam eden Beşiktaş, Süper Lig’de evinde oynadığı 13 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik alırken 1 kez de mağlubiyet yaşadı. Siyah beyazlılar, iç sahada tek mağlubiyetini Medipol Başakşehir’den aldı.

  • Şenol Güneş ile sahaya çıktığı 7 iç saha maçında ise 6 galibiyet elde ederken, bir kez de sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Giresunspor ilk peşinde

Süper Lig’deki son üç maçında rakipleriyle berabere kalan Giresunspor, bu sezon deplasmanda 5 mağlubiyet, 6 beraberlik alırken, sadece 2 kez 3 puan sevinci yaşadı. Karadeniz temsilcisi, deplasman galibiyetlerini Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı elde etti.

  • Yeşil beyazlılar, bu akşam Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı mağlup ederse, bir sezon içerisinde 3 büyükleri deplasmanda yenebilen ilk takım olacak.

Beşiktaş-Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

9 Nisan Pazar günü Vodafone Park'ta saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlayacak.