Beşiktaş 3 maç sonra kazandı

Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor’a konuk oldu. Çotanak Stadyumu'nda gerçekleşen mücadeleyi siyah beyazlılar 1-0'lık skorla kazandı. Karşılaşmada Beşiktaş'a galibiyeti getiren tek gol 34. dakikada Tayyip Talha Sanuç’tan geldi.

Beşiktaş, Giresunspor deplasmanında Tayyip Talha Sanuç ile 16.dakikada 1-0 öne geçti ama VAR’ın uyarısıyla pozisyonu yeniden izleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu, ofsayt olduğu gerekçesiyle golü iptal edip aynı pozisyondaki faulden dolayı Beşiktaş lehine penaltı verdi. Fakat Wout Weghorst bu penaltıyı değerlendiremedi. Hollandalı golcünün vuruşunu kaleci Onurcan Piri kurtardı.

Baskılı oyununu sürdüren Beşiktaş, 34. dakikada yine Tayyip Talha Sanuç’un röveşata golüyle 1-0 öne geçti. Devre bu skorla tamamlandı.

Giresunspor’un 1 puanı VAR’dan döndü

Giresunspor’un kalecisi Onurcan Piri maç boyu yaptığı kurtarışlarla farkın açılmasını önledi. Son dakikalarda baskısını artıran Giresunspor, 90. dakikada Oğulcan Çağlayan ile beraberliği sağladı. Ancak VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi. Böylelikle karşılaşma Beşiktaş’ın 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Siyah beyazlılar Süper Lig’de 3 maç sonra kazandı.

  • Bu sonucun ardından puanını 18'e yükselten Beşiktaş 2. sıraya yükseldi. Giresunspor, 8 puan ile 12. sırada kaldı.

Ligin 10.haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Giresunspor, Sivasspor deplasmanına konuk olacak.

Hakemler iptal ediyor, Tayyip bir daha atıyor

Giresunspor karşısında attığı gol VAR’dan döndükten sonra yeniden fileleri havalandıran Tayyip Talha Sanuç, Beşiktaş’a imza atmadan önce Adana Demirspor formasıyla da aynı senaryoyu yaşamıştı. 5.haftada oynanan Hatayspor - Adana Demirspor karşılaşmasında 90+3’te gol atan Tayyip’in golü iptal edilmiş, 22 yaşındaki stoper ardından 90+7’de bir gol daha atıp takımına 1 puan kazandırmıştı. 4 hafta sonra bu kez Beşiktaş formasıyla golü iptal edilen maçta topu tekrar ağlarla buluşturan Sanuç, takımına 3 puan getirdi.

Golden sonra Tayyip Talha Sanuç
Golden sonra Tayyip Talha Sanuç