Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?

​Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?
​Beşiktaş gruptan nasıl çıkar?

Şampiyonlar Ligi G Grubu 5.hafta maçında bu akşam Porto ile karşılaşacak olan Beşiktaş, gruptan nasıl çıkar? Lider olarak çıkabilir mi? İşte tüm ihtimaller...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Porto ile karşılaşacak. Gruptan çıkma yolunda çok kritik bir maç olan Porto karşılaşmasında Beşiktaş'ın hangi sonuçlarla gruptan çıkacağına bir göz atalım.

Beşiktaş bu akşam Porto'yu yenmesi ya da berabere kalması halinde diğer maçın sonucuna bakmadan gruptan lider çıkmayı garantileyecek. Ayrıca temsilcimiz, geçen sezon yine kendi kırdığı Türk takımlarının ilk 5 maçta yenilmeme rekorunu egale edecek. Kazanması halinde ise gruplarda en çok puan toplayan Türk ekibi olacak.

Şampiyonlar Ligi gruplarında en çok puan toplama rekoru hala Fenerbahçe'nin elinde bulunuyor. Sarı-lacivertli takım, 2007-2008 sezonunda grubunu 11 puanla 2.sırada tamamlamış ve o sezon çeyrek final oynamıştı.

BEŞİKTAŞ PORTO'YA YENİLİRSE GRUPTAN ÇIKABİLİR Mİ?

Temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Porto'ya kaybetmesi halinde bile gruptan çıkabilir. Ancak bu durumda Monac0-Leipzig mücadelesinde alınacak sonuç büyük önem taşıyor. Bu maçın berabere bitmesi ya da Leipzig'in mağlup olması durumunda Beşiktaş, gruptan çıkmayı garantileyecek. Eğer Leipzig kazanırsa Beşiktaş'ın gruptan çıkıp çıkamayacağı son maçlar sonunda belli olacak.