Beşiktaş istedi Fenerbahçe alıyor

​Beşiktaş istedi Fenerbahçe alıyor
​Beşiktaş istedi Fenerbahçe alıyor

Fenerbahçe Vincent Janssen’in alternatifini İngiltere’de buldu.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye Tottenham'dan kiralanan Janssen'in sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. İngiliz kulübü Janssen'i yeniden kiralamaktan yana değil. Hal böyle olunca da Fenerbahçe Janssen'in alternatifini bulmak için kolları sıvadı. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe Beşiktaş'ın da ilgilendiği Slimani'yi gözüne kestirdi. Seçim sonrası forvet sorunun çözmek isteyen Fenerbahçe'de mevcut yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

Aranan isim bulundu

Fenerbahçe yönetimi bu gelişme sonrası, çok kaliteli bir forveti kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Yönetimin rotayı yine İngiltere'ye çevirdiği ve Leicester'lı İslam Slimani'ye kanca attığı öğrenildi.

Ada’dan ayrılmak istiyor

Slimani bu sezon Leicester City ile bu sezon 21 maça çıktı ve 5 kez ağları sarstı.
Slimani bu sezon Leicester City ile bu sezon 21 maça çıktı ve 5 kez ağları sarstı.

Devre arası Beşiktaş'la masaya oturan Cezayirli forvet ardından kiralık olarak Newcastle'ın yolunu tutmuştu. Newcastle'da da aradığını bulamayan Slimani'nin Ada'dan ayrılmak istediği belirtiliyor.

Teklif sunulacak

Eğer pazar günkü seçimden Aziz Yıldırım zaferle ayrılırsa transfer görüşmelerine hemen başlanacak... Fenerbahçe yönetimi, Leicester City ile masaya oturacak ve 1 yıllık kiralama teklifinde bulunacak.