Beşiktaş kampında Dünya Kupası krizi!

​Beşiktaş kampında Dünya Kupası krizi!
​Beşiktaş kampında Dünya Kupası krizi!

Sezon başı çalışmalarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş'ta oyuncular ve teknik ekipte Dünya Kupası heyecanı yaşanıyor. Son 16 turunda oynanan İspanya-Rusya karşılaşmasını takip eden Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip arasında kısa süreli tatlı bir kriz yaşandı.

Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına İstanbul'da başlayan Beşiktaş, dün yeni sezon kapsamında yapılacak çalışmaların devamı için Slovakya'ya gitti. Kampın yapılacağı tesislere ulaşıldığı anda idmanlara başlayan siyah beyazlılar, bugün ise ikinci antrenmanını gerçekleşti. Oldukça eğlenceli geçen çalışmalar sırasında ayrıca Rusya'da devam eden Dünya Kupası'nın heyecanı da yaşandı. Son 16 turunda İspanya ile Rusya arasında oynanan karşılaşmayı takip eden oyuncular ile teknik ekip arasında ilginç anlar yaşandı.

Antrenman arasını İspanya-Rusya maçını izleyerek değerlendiren oyuncular ve teknik ekip, penaltılara uzayan müsabakada büyük heyecan yaşadı.

Karşılaşmayı telefondan takip eden oyuncular arasında Vagner Love, Rusya'nın penaltılar sonunda çeyrek finale çıkmasına çok sevindi. Sevinci abartan Vagner Love, Şenol Güneş'in İspanyol yardımcısı Miguel'e sataştı. İkili arasında kısa süreli tatlı bir atışma yaşandı.

  • Brezilyalı oyuncu kariyerinin önemli bir bölümünü, Rusya'da CSKA Moskova forması giyerek geçirmişti.