Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz'ın alternatifini buldu

Ezgjan Alioski
Ezgjan Alioski

Beşiktaş, Glasgow Rangers'a giden Rıdvan Yılmaz'ın ardından sol beke yeni alternatifini buldu. Al Ahli'de forma giyen Ezgjan Alioski'nin transferi için Valerien İsmael'in onay verdiği belirtildi.

Altyapıdan yetişen Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a transferinin ardından bu bölgeye yapılacak transferler için arayışa girdi. Transfer çalışmalarında iki isim öne çıktı; Alanyaspor'dan Tayfur Bingöl ve Al Ahli forması giyen Ezgjan Alioski.

İki oyuncu için de devreye girildi

Beşiktaş yönetiminin her iki oyuncu için de kulüpleriyle temasta bulunduğu öğrenilirken, 30 yaşındaki Makedon futbolcunun isminin bir adım önde olduğu belirtildi.

Kulüp maliyet hesabı yapacak

Daha önce Galatasaray ve Trabzonspor'un da gündeme gelen futbolcu için yönetim maliyet hesabı yapacak. Oyuncunun menajeriyle ilk teması gerçekleştirdiği belirtilirken henüz kesin bir sonuç elde edilmedi.

Leeds devreye girebilir

Alioski için Leeds United'ın da devreye girebileceği kaydedilirken, kulübün daha önceki bedelsiz ayrılığı yüzünden taraftar tepkisinden çekindiği kaydedildi.

Alioski olmazsa Tayfur Bingöl

Teknik direktör Valerien İsmael'in Alioski transferi gerçekleşmezse Alanyaspor forması giyen Tayfur Bingöl'ün transferine onay verdiği öğrenildi.