Beşiktaş taraftarının sağır ettiği Werner kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş Werner'e yaramadı: Milli takım kadrosundan da çıkarıldı!
Beşiktaş Werner'e yaramadı: Milli takım kadrosundan da çıkarıldı!

Beşiktaş-Leipzig maçında oyundan alınan, Leipzig'in bu haftaki Köln maçında da oynamayan Timo Werner'in sağlık problemi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Beşiktaş-Leipzig maçında oyundan alınan Timo Werner, Almanya Milli Takımı'na çağrılmıştı; ancak sağlık sorunları nedeniyle kadroda kalması zor gözüküyordu.

Leipzig'in doktorları, genç futbolcunun sıkıntısının, boyun omuru kas sistemi ve çene eklemi bölgesindeki kilitlenmeden kaynaklandığını açıklamıştı.

Beşiktaş maçında oyundan çıkmak zorunda kalmıştı
Leipzig'in golcüsü Timo Werner'in Beşiktaş ile Vodafone Park'ta oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında kulaklarından sorun yaşadığı görüntüler ve kenardan kulak tıkacı alıp takmasına rağmen oyuna devam edememesi dünyada geniş yankı bulmuştu.
Beşiktaş maçında oyundan çıkmak zorunda kalmıştı Leipzig'in golcüsü Timo Werner'in Beşiktaş ile Vodafone Park'ta oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında kulaklarından sorun yaşadığı görüntüler ve kenardan kulak tıkacı alıp takmasına rağmen oyuna devam edememesi dünyada geniş yankı bulmuştu.
Esas tanıyı doktorlar koydu
Leipzig takımının doktorları Timo Werner'in durumu hakkında ilk teşhisi koydular. Buna göre; Werner'in sıkıntısı boyun omuru kas sistemi ve çene eklemi bölgesindeki kilitlenmeden kaynaklanıyor. Doktorlar, Werner'in rahatsızlığının sebebinin stattaki gürültü olmadığını, kilitlenme sebebiyle yutkunma ve nefes alma sorunu ile baş dönmesi yaşadığını, bunun da dolaşımda ve tansiyonda sıkıntıya yol açtığını belirttiler. Hatta Leipzig'in cuma günkü antrenmanında aynı sorunun tekrarlandığı da vurgulandı.
Esas tanıyı doktorlar koydu Leipzig takımının doktorları Timo Werner'in durumu hakkında ilk teşhisi koydular. Buna göre; Werner'in sıkıntısı boyun omuru kas sistemi ve çene eklemi bölgesindeki kilitlenmeden kaynaklanıyor. Doktorlar, Werner'in rahatsızlığının sebebinin stattaki gürültü olmadığını, kilitlenme sebebiyle yutkunma ve nefes alma sorunu ile baş dönmesi yaşadığını, bunun da dolaşımda ve tansiyonda sıkıntıya yol açtığını belirttiler. Hatta Leipzig'in cuma günkü antrenmanında aynı sorunun tekrarlandığı da vurgulandı.
Kadrodan çıkarıldı
Tüm bunların ardından Leipzigli genç yıldız Alman Milli Takımı'na çağrılmıştı fakat yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Kadrodan çıkarıldı Tüm bunların ardından Leipzigli genç yıldız Alman Milli Takımı'na çağrılmıştı fakat yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.