Şenol Güneş'ten Jorge Jesus'un play-off fikrine cevap

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Giresunspor ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 'play-off' istediği iddiasıyla ilgili de konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Güneş, Cenk Tosun'un Amerika MLS ekibi Chicago Fire'ın gündeminde olmasıyla ilgili "Burada kalmasını istiyoruz ama iki taraf için de olağanüstü bir durum varsa yapacak bir şey yok." dedi.

  • Şenol Güneş"Cenk Tosun bizim oyuncumuz, burada kalmasını istiyoruz. İki taraf için de olağanüstü bir durum varsa yapacak bir şey yok. Transfer ciddi boyuttaysa konuşulur, diğer türlüsü spekülasyon olur. Cenk'i de kulübü de mağdur etmeyiz."

Amerika ekibi Chicago Fire'dan yıllık net 2 milyon 500 bin euro ve 500 bin euro bonus teklif alan yıldız golcünün kararı belirsizken, teknik ekip takımda kalmasını istiyor.

"Saygıyla karşılıyoruz"

  • Şenol Güneş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 'Süper Lig şampiyonu play-off ile belirlenebilir" düşüncesiyle ilgili de konuşan Güneş, "Play-off, puan silme, puan kazandırma... Bunlar önceden planlanan durumlardır. Sezon içinde yapılan her iş hatadır. Ancak olağanüstü bir durum olduğu için, saygıyla karşılıyoruz. Bunun yanında ortak karar alınmalı. Fikirler dinlenip, doğru karar alınmalı." ifadelerini kullandı.

  • Siyah beyazlılar 70 yaşındaki teknik adam yönetiminde çıktığı 15 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik alırken sahadan 3 kez mağlup ayrıldı ve 2.00 puan ortalaması yakaladı.