Beşiktaş rahat tur atladı

Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanşında KF Tirana ile karşılaştı. İlk maçı 3-1 kazanan Şenol Güneş yönetimindeki siyah beyazlılar, Arnavutluk'ta da sürprize izin vermedi. Masuaku'nun atılmasıyla mücadeleyi 10 kişi tamamlayan siyah beyazlılar, Daniel Amartey ve Vincent Aboubakar'ın golleriyle 2-0 kazandı, 3. tura yükseldi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Arnavutluk ekibi KF Tirana ile kozlarını paylaştı. İstanbul'da rakibini Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'un golleriyle deviren Kara Kartal, 3-1'lik avantajıyla çıktığı rövanşta sürprize izin vermedi. İşte detaylar...

15 dakika geç başladı

Mücadele öncesinde olaylar yaşandı. Tam santra yapılacakken sahaya atılan meşaleler, iki takım taraftarların gerginliği oyunun başlamasına izin vermedi. Karşılaşma bu nedenle 15 dakika geç başladı. İlk yarıdan gol sesi çıkmazken ikinci devrede aksiyonlar art arda oldu.

Aboubakar skoru belirledi

Kartal'ın yeni transferi Daniel Amartey ilk maçında ilk golünü attı. 56'da Amartey'le öne geçen Beşiktaş 10 dakika sonra Arthur Masuaku'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. 75'te ise Vincent Aboubakar maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Yeni rakip belli oldu

  • Tirana'yı 2-0'la geçen Beşiktaş'ın 3. Tur'daki rakibi de belli oldu. Siyah beyazlılar, gelecek hafta Zeljeznicar'ı geçen Azeri ekibi Neftçi Bakü ile kozlarını paylaşacak.


Bunlara da göz atabilirsiniz: