Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçları şifresiz kanalda

Beşiktaş - Adana Demirspor
Beşiktaş - Adana Demirspor

Beşiktaş, Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Neftçi Bakü'yü ağırlayacak. Adana'da oynanan ilk maçta rakibini 5-1 mağlup eden Adana Demirspor ise Osijek deplasmanında. Peki Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi maçı şifresiz kanalda mı? İşte detaylar...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bugün Azerbaycan ekibi Neftçi’yi konuk edecek.


Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynanan ilk mücadeleyi Vincent Aboubakar, Jackson Muleka ve Salih Uçan’ın kaydettiği gollerle 3-1 kazanan Beşiktaş, adını play-off turuna yazdırmaya çalışacak.

Siyah beyazlı ekip; galip gelmesi, berabere kalması ve tek farkla mağlup olması halinde play-off turuna yükselecek.

  • Beşiktaş, turu geçmesi durumda play-off’ta Aris -Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş-Neftçi Bakü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Konferans Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

Bu akşam Beşiktaş Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Beşiktaş-Neftçi Bakü maçı TRT Spor'dan şifresiz canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor, Osijek deplasmanında

Cluj’u eleyerek dikkatleri üzerine çeken Adana Demirspor, Osijek karşısında elde ettiği 5 gollü zaferle ise büyük yankı uyandırmıştı. Mavi lacivertliler, bugün Hırvatistan’da rövanşa çıkacak.

Sahasındaki ilk karşılaşmayı 5-1 kazanan mavi lacivertliler, rövanş maçında turu geçmesi halinde, play-off'ta Olympiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

Osijek-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Adana Demirspor Konferans Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

Bu akşam Opus Arena’da oynanacak ve saat TSİ 21.00’de başlayacak Adana Demirspor-Osijek maçı TV8,5'ten şifresiz naklen yayınlanacak.