Beşiktaş yeni Talisca'sını buldu

Beşiktaş, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jorge Carrascal’ı transfer etmek istiyor.
Beşiktaş, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jorge Carrascal’ı transfer etmek istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın forvet arkasında ve kanatlarda görev yapabilen Kolombiyalı oyuncu Jorge Carrascal'ı gündemine aldığı ifade edildi.

Transfer döneminin resmi olarak başlamasına günler kala Beşiktaş’ta yeni bir isim gündeme geldi. İspanyol AS gazetesinin haberine göre Beşiktaş, 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Jorge Carrascal’ı transfer etmek istiyor.

Sevilla’nın 2016 yılında Kolombiya’nın Millonarios takımından altyapısına kazandırdığı genç oyuncu, geçen sezon Ukrayna ekibi Karpaty Lviv’e kiralandı. Karpaty Lviv 2 milyon avro bedeli ödeyip genç oyuncunun bonservisini alıp, daha sonra iki katından yüksek bir ücretle satmak istiyor.

Ukrayna’nın güçlü ekipleri Shakhtar Donestk ve Dinamo Kiev’in yanı sıra Beşiktaş’ın da genç oyuncunun peşinde olduğu yazılırken Jorge Carrascal’ın daha büyük bir lige transfer olacağı, Alman ve Fransız kulüplerinin 4 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Beşiktaş ile adı anılan Jorge Carrascal, Sevilla altyapısından bu sezon kiralandığı Karpaty Lviv’de çıktığı 22 maçta 6 gol atarken 4 de asist yaptı. 20 yaşındaki genç oyuncu forvet arkasında ve kanatlarda oynayabiliyor.

😜😜😜😜😜

JORGE CARRASCAL (@carrascall)'in paylaştığı bir gönderi ()