Beşiktaş yönetimi, Talisca'nın talebi karşısında şoke oldu

​Beşiktaş yönetimi, Talisca'nın talebi karşısında şoke oldu
​Beşiktaş yönetimi, Talisca'nın talebi karşısında şoke oldu

Beşiktaş'ın sezon sonunda bonservisini almak istediği Anderson Talisca, siyah-beyazlı yönetimden öyle bir şey talep etti ki!

Bonservisi Benfica'da bulunan Anderson Talisca için Beşiktaş yönetimi çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Talisca'yı kesinlikle kaybetmek istemiyor. Ancak Brezilyalı futbolcunun talep ettiği yıllık ücret herkesi şaşırttı. Takvim'in haberine göre; Talisca, Beşiktaş'tan yıllık 3.5 milyon Euro talep etti.

21 milyon Euro

Beşiktaş, Talisca'yı renklerine bağlamak için 21 milyon Euro'yu gözden çıkarmak zorunda.
Beşiktaş, Talisca'yı renklerine bağlamak için 21 milyon Euro'yu gözden çıkarmak zorunda.

Kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve 21 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Talisca'da şok bir gelişme yaşandı. Şu anda Siyah-Beyazlı takımda yıllık 1.5 milyon Euro ücretle forma giyen Talisca, yeni sözleşme için Beşiktaş yönetiminden 3.5 milyon Euro garanti para talep etti.

Orman karşı çıktı

21 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu düşürmeye veya takside bağlamaya çalışan Beşiktaş yönetimi Talisca'nın bu isteği karşısında şoke oldu. Başkan Fikret Orman'ın bu ücrete karşı çıktığı öğrenildi.

Yeniden görüşme masasına

Beşiktaş yönetiminin Talisca'nın menajeri ile yeniden masaya oturacağı makul bir ücrette anlaşma sağlandıktan sonra Benfica kulübü ile 21 milyon Euro'luk bedelde indirim talep edeceği belirtiliyor.

Taviz vermiyorlar

Benfica kulübünün de opsiyondaki bedel olan 21 milyon Euro'da şimdilik bir taviz vermediği de biliniyor. Önümüzdeki günler Talisca'nın transferinde kritik gelişmenin yaşanacağı bir dönem olacak..