Beşiktaş'a Japon harikası

Fikret Orman
Fikret Orman

Ekonomik kaynak arayışındaki Beşiktaş’tan sürpriz bir sponsor hamlesi geldi. Siyah beyazlıların, bir Japon firmasıyla 10 milyon avro nakit ve devre arasında yapılacak bir yıldız oyuncu transferini içeren sözleşme imzalayacağı, Japon yetkililerin İstanbul’da olduğu öğrenildi

Ekonomik açıdan rahatlamak isteyen Beşiktaş’ta sürpriz bir sponsor hamlesi geldi. Siyah beyazlıların, Japonya’dan bir firmayla ses getirecek bir sponsorluk anlaşmasına imza atmanın hazırlıkları içinde oldukları öğrenildi. Hatta söz konusu firmanın İstanbul’a geldiği ve temasların hız kazandığı da sızan haberler arasında yer alıyor.

Japon yetkililerin, önce yönetimle bir araya geldiği bu hafta içinde teknik direktör Şenol Güneş ile yardımcıları Guti ve İlhan Mansız’ın yanı sıra futbol takımı oyuncularıyla da bir araya gelerek bir tanışma toplantısı gerçekleştirileceği öğrenildi.

Temasların ardından ise sponsorluk anlaşmasına imza atılmasının beklendiği ifade edildi.

TRANSFER HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Anlaşmanın detayları ise siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıracak cinsten. Beşiktaş’ın, atılacak imzalar karşılığında 10 milyon avro nakit girdisi sağlayacağı kaydedildi. Anlaşmanın asıl can alıcı noktasının ise sponsorluğu üstlenen Japon firması tarafından yapılacak bir yıldız oyuncu transferi olduğu belirtildi.

Arşiv
Arşiv

Sözleşme gereği, siyah beyazlı takımın el sıkıştığı bir oyuncu devre arası transfer döneminde maliyeti söz konusu Japon firma tarafından karşılanarak siyah beyazlı takıma kazandırılacak. Beşiktaş Futbolcu İzleme Ekibinin, şimdiden yıldız oyuncu arayışlarına hız verdiği de sızan haberler arasında yer alıyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Yeni Transferimiz Loris Karius İçin Vodafone Park’ta İmza Töreni Düzenlendi Futbol Takımımızın yeni transferi Loris Karius için Başkanımız Fikret Orman’ın katılımıyla Vodafone Park’ta bir imza töreni düzenlendi. İmza töreninde; Basketboldan Sorumlu YK Üyemiz Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Kartal Yuvalarından Sorumlu YK Üyemiz Hüseyin Mican, Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu YK Üyemiz Hakan Özköse ile İletişimden Sorumlu YK Üyemiz Candaş Tolga Işık da bulundu. Başkanımız Fikret Orman, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Karius’a ailemize hoş geldin diyorum. Bugün bizim için mutlu bir gün. Genç bir arkadaşımızı Beşiktaş’a kazandırdık. Transferde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Umarım hep beraber bu sezon şampiyonluk yaşarız.” İmza töreninde duygularını ifade eden yeni transferimiz Loris Karius ise şunları söyledi: “Çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Çok büyük bir kulübe katılıyorum. Çok büyük geleneği ve harika bir taraftarı var. Benim burada hedefim takım arkadaşlarımla birlikte yeni zaferler kazanmak. Henüz genç bir yaşta sayılırım. Burada gelişim potansiyeli hayli yüksek. Kupalar, zaferler kazanmak istiyorum. İki büyük sebepten geldim. Birincisi taraftarlar. İkincisi kulübün benim transferimde ortaya koyduğu istek ve kararlılığı gördüm. Bu da kararımda etkili oldu. Beşiktaş’ı biliyorum ve gayet iyi bilgilere sahibim.” Öte yandan Loris Karius, imza töreni öncesinde Beşiktaş JK Müzesi’ni ziyaret etti ve burada taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi. #Beşiktaş @lorisk21

Beşiktaş JK 🏆 (@besiktas)'in paylaştığı bir gönderi ()