Beşiktaş'a çifte müjde

Ghezzal & N'Koudou
Ghezzal & N'Koudou

Hafta içi Salih Uçan’dan gelen sakatlık haberiyle üzülen Beşiktaş’a bu kez iyi haber geldi. Yeni iyileşen ve Fenerbahçe derbisinde sonradan oyuna giren Rachid Ghezzal, ilk 11’de oynayacak seviyeye geldi. Sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemeyen Kevin N’Koudou da Giresunspor karşısında oynayabilir.

Beşiktaş, Salih Uçan’ın uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği için Giresunspor karşısında oynayamayacağını açıklamıştı. Siyah beyazlılara Ghezzal ve N’Koudou’dan ise iyi haber geldi.

Sakatlığı sebebiyle 5 hafta oynayamadıktan sonra Fenerbahçe derbisinde 72. dakikada oyuna giren Cezayirli sağ kanat oyuncusu, gösterdiği performansla yine alkış aldı.

  • 30 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de sadece 3 karşılaşmada forma giydi. Toplamda 153 dakika sahada kalan Ghezzal, 2 gol ve 1 asistle takımına katkıda bulundu.

N’Koudou da dönüyor

N'Koudou
N'Koudou

Kamerun milli takımından sakat dönen Kevin N’Koudou Fenerbahçe derbisinde forma giyememişti. 27 yaşındaki futbolcudan sevindirici haber geldi. Tamamen iyileştiği bildirilen N’Koudou’nun Giresunspor karşısında forma giymesi bekleniyor.

Bu sezon Beşiktaş’ın en skorer oyuncusu unvanına sahip olan N’Koudou, 7 maçta 4 gole imza attı.