Beşiktaş'a teklif yağıyor: Sıra Pepe'de

Pepe
Pepe

Beşiktaş'ın yıldızlarına bir bir teklif yağmaya devam ediyor. Bu sefer siyah beyazlılarda gündemde olan isim tecrübeli savunma oyuncusu Pepe. Portekizli yıldız, Premier Lig'in yeni ekibi Wolves'a her an imza atabilir.

Geçtiğimiz iki sezona oranla transfer dönemini biraz daha farklı geçiren siyah beyazlılar, son iki sezonda başarıyı getiren kadrodan birçok isme veda etti. En son dün resmen Fulham'la Fabri'nin transferi konusunda görüşmelere başlandığını duyuran Beşiktaş'a hala teklif gelmeye devam ediyor. Son olarak transfer gündemindeki isim ise Portekizli yıldız Pepe.

Beşiktaş'ın Portekizli stoperi Pepe'ye Premier Lig'in yeni takımı Wolves talip oldu. 35 yaşındaki oyuncunun menajeri Jorge Mendes'in yıldız futbolcuyu İngiltere'ye götürmek istediği ve Premier Lig kulübünden Beşiktaş'a teklif getirdiği belirtildi.

Pepe'yi takımdan göndermeyi düşünmeyen Beşiktaş yönetimi teklife sıcak bakmazken gelebilecek iyi bir bonservis önerisinde ise oyuncuyu bırakabileceği aktarıldı.

  • Bilindiği üzere Pepe, bir sezon önce Real Madrid'den bedelsiz olarak transfer edilmişti. Portekizli oyuncu ülkesiyle 2018 Dünya Kupası'nda da forma giyme başarısı gösterdi ve 1 gol attı.