Beşiktaş'ın başına Şenol Güneş mi gelecek? Resmî açıklama yapıldı

Şenol Güneş'in adı bir süredir Beşiktaş ile anılıyordu.
Şenol Güneş'in adı bir süredir Beşiktaş ile anılıyordu.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığından sonra göreve getirilen u-19 teknik direktörü Önder Karaveli'nin akıbeti merak ediliyor. Siyah beyazlıların sezon sonunda başka bir teknik direktör getireceği iddialarına sportif direktör Ceyhun Kazancı'dan yanıt geldi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Kazancı, teknik direktör ve transferler konusunda açıklama yaptı.

Önder Karaveli ile çalışmaktan memnun olduklarını söyleyen Kazancı, "Başka antrenörlerle görüşmüyoruz. Projeye odaklandık. Önümüzdeki sezon için daha uzun bir süre var. Önder hoca, Beşiktaş'ın bünyesinde her daim kalmasını istediğimiz bir insan. Görüştüğümüz yabancı teknik direktörler vardı. Yetiştirici olması, ekonomimizi anlaması, bundan sonraki hamlelerimizi de kabul etmesi gibi kriterlerimiz var. Bu konularda deneyimli hocalarla görüştük ama zaten Önder hocamız var diye görüşmeleri rafa kaldırdık." dedi.

  • Şenol Güneş'in önemli bir hoca olduğunun altını çizen Kazancı, "Beşiktaş ile başarılar kazanmış bir hoca ama Önder hocamız buradayken biriyle görüşmemiz zaten doğru olmaz. Sezon sonunda tekrar oturup konuşulur ve bir karar verilir." şeklinde konuştu.

Ceyhun Kazancı, transfer gündemine de değindi. "Çalışmalara çoktan başladık" diyen 43 yaşındaki sportif direktör, "Eksik pozisyonlarımızla ve oyuncuların özellikleriyle ilgili kriterler belirleyip 50-60 oyunculuk liste oluşturduk. Transfer sezonu yaklaşırken elemelerimizi yapıp ana listemiz için karar vereceğiz. Ligi nerede bitireceksek bitirelim Avrupa'ya gidersek eleme maçları oynayacağız. Bunu çok önemsiyoruz. Daha önce lig başlamadan transferlerin bitmemesi sorun yarattı. Biz, bu kez hazırlıklarımızı erken yapıp transferleri zamanında bitireceğiz." ifadelerini kullandı.