Beşiktaş'ın eski futbolcusundan Haaland'a tehdit: Ayaklarını kıracağım

Haaland'a tehdit
Haaland'a tehdit

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup maçında Norveç, İsveç'i deplasmanda 2-1 mağlup etti. Mücadelenin yıldızı Haaland olurken eski Beşiktaşlı ismin Norveçli futbolcuya ettiği küfür ve tehdit maç sonu ortaya çıktı.

UEFA Uluslar A Ligi 4. Grup maçında Norveç, başkent Stockholm'de İsveç ile karşı karşıya geldi. Friends Arena Stadyumu'ndaki karşılaşmayı Norveç 2-1 kazandı. Mücadelenin yıldızı ise her zamanki gibi Haaland oldu.

Yine Haaland

Norveç'in İsveç'i 2-1 mağlup ettiği maçta 20. ve 69. dakikalarda attığı iki golle takımana galibiyeti getiren ve maçın adamı seçilen yıldız futbolcu Erling Haaland mücadele sonrasında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Haaland 19. milli maçında 18. golünü kaydetti. Beşiktaş'ın eski futbolcusu İsveçli savunmacı Alexander Milosevic ile yaşadığı diyaloğu anlattı.

"Ayağını kıracağım"

Haaland, "Daha maçın ilk dakikasında bana laf etti. Güldüm. Sonra ayağımı kıracağını söyledi. 1.5 dakika sonra gol attım. Sonra da golümü onun önünde kutladım." dedi.

Sözlerine devam eden Haaland, "Norveç için oynarken çok mutluyum, çok gururluyum. Gol attığım zaman ne kadar gururlandığımı gözlerimden okuyabilirsiniz. Harika bir his. Bu ülkeyi daha fazla mutlu etmek istiyorum. Çünkü, Norveçliler daha fazla mutluluğu hak ediyor." ifadelerini kullandı.