Beşiktaş'ın Gignac hayali Cenk Tosun'a bağlı

​Beşiktaş'ın Gignac hayali Cenk Tosun'a bağlı
​Beşiktaş'ın Gignac hayali Cenk Tosun'a bağlı

Beşiktaş, Cenk Tosun'un takımdan ayrılması halinde Tigres forması giyen Fransız golcü Andre Pierre Gignac'ı kadrosuna katmaya çalışacak.

Beşiktaş, Cenk Tosun için gelen teklifler ve yıldız oyuncunun devre arasında takımdan ayrılma ihtimaline karşın B planını hazırladı. Cenk'in ayrılmasından sonra Şampiyonlar Ligi'nde de devam edildiği için mutlaka bir forvet alacak olan Beşiktaş'ın bu anlamda isim listesini hazırladığı öğrenildi.

Yaz transfer döneminde de ilgilendiği Gignac'ı listenin başına yazan Beşiktaş Yönetimi, Gignac'ın alternatifini ise Avrupa'dan kaliteli bir forvet olarak belirledi. Beşiktaş'ın ilk tercihi bonservisi elinde olan bir golcüyü kadrosuna katmak. Eğer Gignac olmazsa Demba Ba'nın 6 aylık kiralanması da gündeme gelecek.

Beşiktaş'ın Demba Ba'yı son seçenek olarak tuttuğu Gignac'ın olmaması durumunda Avrupa liglerinden üst düzey bir forveti kiralamak için girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

ETO'O İÇİN BEKLEMEDE

Siyah-beyazlı takım geçtiğimiz transfer dönemlerinde gündemine gelen Eto'o yu da listesine aldı. Düşük ihtimal de olsa Kamerunlu golcü için nabız yoklanacak.