Beşiktaş'ın Mario Gomez aşkı bitmiyor

Mario Gomez
Mario Gomez

Beşiktaş'ın, eski forveti Mario Gomez için tekrardan harekete geçtiği ileri sürüldü. Almanya'da Stuttgart'la 2 sene daha sözleşmesi bulunan Alman golcü için şartların zorlanacağı belirtildi.

Beşikta'ta Mario Gomez defteri bir kez daha açıldı. 2015-2016 sezonunda siyah beyazlı formayı giyen ve gol kralı olarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Alman yıldız, o sezon çıktığı 41 karşılaşmada 28 gol atmayı başarmıştı. Beşiktaş'ın Alman golcü için yeniden harekete geçtiği belirtildi.

TEKLİF GÖTÜRME KARARI

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sezon şampiyonluğun mucizelere kalması nedeniyle yönetimin kendi arasında bir durum değerlendirmesi yaptığı ortaya çıktı. Bu görüşmede yeni sezonda Mario Gomez için teklif götürülmesi kararlaştırıldı.

2 YILLIK SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Stuttgart'la 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Mario Gomez bu sezon 15 resmi karşılaşmada 6 gol attı. 32 yaşındaki yıldızın bonservisiyle alınması için gereken fedakarlığın yapılacağı öne sürüldü.

ÖNCE MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLECEK

Beşiktaş Yönetimi lig bitmeden Gomez'in menajeriyle bir görüşme planlıyor. Ardından Stuttgart'a resmi teklif yapılacak. Mario Gomez'in de Beşiktaş'a geri dönmeye artık sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.