Beşiktaş'ın Tirana karşısında 11'i belli oldu

Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında bu akşam deplasmanda Arnavutluk ekibi Tirana ile karşı karşıya gelecek. İstanbul'da oynanan ilk maçı taraftarı önünde 3-1 kazanan siyah beyazlılar, deplasmanda Tirana'yı eleyerek bir üst tura yükselmek istiyor. Kritik mücadele öncesinde Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda Tirana ile kozlarını paylaşacak. İlk maçta Tirana'yı 3-1 yenen, siyah beyazlılar, deplasmanda bir galibiyet daha alarak turu geçmeyi hedefliyor.

İşte ilk 11'ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar

Tirana: Selmani, Haxhiu, Lulaj, Hoxhallari, Pergjoni, Deliu, Najdovski, Jonuzi, Lushkja, Hasani, Kaina

  • Beşiktaş, taraftarı önünde çıktığı turun ilk maçında Tirana'yı; Onur Bulut, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'un kaydettiği gollerle 3-1 yenmişti.

Elemesi durumunda muhtemel rakibi belli oldu

Beşiktaş, Tirana'yı elemesi halinde 3. eleme turunda Zeljeznicar (Bosna Hersek)-Neftçi (Azerbaycan) eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

  • Arnavutluk'un başkenti Tiran'daki Arena Kombetare'de oynanacak müsabaka, (TSİ) 21.00'de başlayacak. İngiliz hakem Stuart Attwell'in yöneteceği mücadele, S Sport Plus'tan naklen yayımlanacak.
Bunlara da göz atabilirsiniz: