Beşiktaş'ın yeni transferi Larin ilk antrenmanına çıktı

Cyle Larin
Cyle Larin

Kasımpaşa maçı hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdüren Beşiktaş'ta yeni transfer Cyle Larin ilk idmanına çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında Kasımpaşa ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını dün akşam basına açık yaptığı antrenmanla devam ettirdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Cyle Larin de katıldı. Siyah-beyazlı kulüp Kamuyu Aydınlatma Platformu'na daha önce yaptığı açıklamada Cyle Larin'in transferi için görüşmelere başlandığını bildirmişti.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmada, sakatlıkları nedeniyle Antalya’ya götürülmeyen Pepe ve Tosic de yer aldı. 2 futbolcu da takımla birlikte yapılan çalışmalarda hazır bulundu.

İdman öncesinde Şenol Güneş futbolcuları toplayarak kısa bir toplantı yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, yarı sahada minyatür kale taktik maçla sürdü. Çalışmanın devamında futbolcular 2 gruba ayrılırken, bir grup pas çalışması, diğer grup ise bire bir şut çalışması yaptı. Birebir şut çalışmasında hafif bir sakatlık yaşayan Pepe, ciddi bir problem yaşamadı ve antrenmana devam etti. Antrenman çift kale maçla tamamlandı. Siyah-beyazlılar hazırlıklarına bugün yapacağı idmanla devam edecek.