Beşiktaş'la Bernard anlaştı iddiası

Bernard
Bernard

Beşiktaş'ın sezon sonu Shakhtar Donetsk'le sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Brezilyalı futbolcu Bernard ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla gözleri üzerine çeken ve kadrosundaki birçok yıldız isimle cazibe merkezi haline gelen Beşiktaş, gelecek sezon için kadro planlamasına şimdiden başladı.

Sezon sonu Talisca ve Quaresma gibi isimlerle yol ayrımı ihtimalini düşünen siyah beyazlı yönetim, bu oyuncuların yerini aynı kalitedeki isimlerle doldurmayı düşünüyor.

Talisca ve Quaresma
Talisca ve Quaresma

Fanatik Gazetesi'nde yer alan haberde, bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Shakhtar Donetskli Bernard'ın transferinde büyük mesafe kat ettiği öne sürüldü.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Takımıyla sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi düşünmeyen 25 yaşındaki yıldız ismin kariyerine Avrupa'da ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istediği belirtilirken, Beşiktaş'ın yıldız futbolcuyla 3.5 milyon avrodan 4 yıllık anlaşmaya vardığı aktarıldı.

  • 15 kez Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen ve geniş kadroda zaman zaman kendisine yer bulan Bernard, hem 10 numara pozisyonunda, hem de iki kanatta da forma giyebiliyor.