Beşiktaş'la yollarını ayıran Jeremain Lens, 3.Lig'de oynayacak

Jeremain Lens
Jeremain Lens

5 sezonluk Beşiktaş serüveninden sonra kulüpsüz kalan Jeremain Lens'in yeni takımı belli oldu. 34 yaşındaki Hollandalı futbolcu, Fransa 3.Lig ekiplerinden FC Versailles ile her konuda anlaşmaya vardı.

Ülkemizde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük formaları giyen Jeremain Lens, son iki sezonu kadro dışı geçirdikten sonra sözleşmesi bitene kadar takımdan ayrılmamıştı.

Piyasa bedeli dibi gördü

Piyasa değeri 50 bin Euro'ya kadar düşen, 34 yaşındaki futbolcunun için iddia edilen transfer haberleri herkesi şaşırtmıştı.

Serie C iddiası

İtalyan medyasında çıkan haberde, Jeremain Lens'e Serie C ekibi Vis Pesaro'nun talip olmuştu. Hatta Lens ile İtalyan ekibi arasında transfer görüşmelerinin başladığı ifade edilmişti.

Fransız ekibi duyurdu

Bir transfer iddiası da Fransız basınından geldi. L'Équipe gazetesinde yer verilen haberse; Jeremain Lens Fransa 3. Lig ekiplerinden FC Versailles ile transfer görüşmelerine başladı. Lens'in Fransız ekibine iki yıllık imza atacağı kaydedildi. FC Versailles resmen bu transferi açıkladı

Jeremain Lens'in kariyeri

Futbola Ajax altyapısında başlayan Jeremain Lens, AZ Alkmaar, NEC Nijmegen, PSV Eindhoven, Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük formaları giydi. Kariyeri boyunca 504 maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda, 113 gol ve 123 asist kaydetti. Lens, 34 kez giydiği Hollanda Milli Takımı formasıyla da 8 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.