Beşiktaşlı eski futbolcudan Müge Anlı'ya ağır sözler

Müge Anlı
Müge Anlı

Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun, olaylı derbide tribünde bulunan Müge Anlı'nın Tolga Zengin'le ilgili yaptığı eleştirilere sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı ağırladığı karşılaşmanın 57. dakikasında olaylar çıkmış ve karşılaşma hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilmişti. O gün karşılaşmada bulunan Müge Anlı ise açıklamalarıyla gündem olmuştu.

Anlı, olayların merkezindeki Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin’i hedef alırken, Beşiktaş cephesinden bu açıklamalara sert tepki geldi. Beşiktaşlı eski futbolcu Ali Cansun, Anlı’ya sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Cansun sosyal medya hesabında Anlı'ya tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Arşiv
Arşiv
  • "Taraftar orada olduğu için futbolcu para kazanmıyor futbolcu futbol oynama yeteneklerine sahip olduğu için para kazanıyor Müge Anlı hadi programına gelenler ana avrat küfür etsin sende programını devam ettir bakalım? Siz asıl seyirci sayesinde para kazanıyorsunuz. Bir yeteneğiniz olmadan oradan buradan eş dost tanıdıklarınızla program yapıyorsunuz."

ANLI NE DEMİŞTİ

Tatil edilen derbiyi tribünden takip eden Müge Anlı, maçın ardından kendi programında Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin'le ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

  • "O taraftar orada olduğu için para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın."