Beşiktaşlı yöneticiden ortalığı karıştıracak açıklama: "Sow'u bize önerdiler"

Moussa Sow
Moussa Sow

Beşiktaş'ın Antalya kampını ziyaret eden İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çebi, Bursaspor'un gündeminde olan Moussa Sow ile ilgili de bir itirafta bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren futbol takımının kampını ziyaret etti.

Ahmet Nur Çebi & Fikret Orman
Ahmet Nur Çebi & Fikret Orman

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, Larin transferi, Vida ve Bursaspor'un transfer gündeminde yer alan Moussa Sow'la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından satır başları:

  • "Sow’u bize de önermişlerdi. Ancak daha önce, ‘Türkiye’de Fenerbahçe’den başka bir takımda oynamam’ dediği için istemedik ve gündemimize bile almadık.
  • İhtiyaç olan her pozisyon için çalışmalarımız var. İhtiyaç halinde onlara yöneliyoruz. Larin’le anlaşma sağladık. Kulübü Orlando ile ilgili bazı sıkıntılar var. Onların da çözüleceğini düşünüyorum.
  • Vida geleli 3-4 gün oldu ama sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi. Çok yaratıcı bir futbolcu ve kulübe büyük katkı vereceğini düşünüyorum."