Aboubakar İstanbul'da

Vincent Aboubakar
Vincent Aboubakar

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Vincent Aboubakar, Al-Nassr ile sözleşmesini feshetmesinin ardından dün gece İstanbul'a geldi. Cuma günü saat 22.00'de İstanbul'a gelmesi beklenen Kamerunlu golcü , Al-Nassr'ın belge göndermemesi nedeniyle seyahat engeliyle karşılaştı. Yıldız futbolcu, evrak sorununun çözülmesinin ardından İstanbul'a ulaştı.

Al-Nassr ile sözleşmesini fesheden Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ta 3. dönemine başlamak üzere Suudi Arabistan'dan ayrılarak özel uçakla 04.03'te İstanbul'a geldi.

Cuma günü saat 22.00'de İstanbul'a gelmesi beklenen 30 yaşındaki futbolcunun geliş saati, Al-Nassr'ın belge göndermemesi sebebiyle ertelendi. Aboubakar, evrak sorununun çözülmesinin ardından İstanbul'a ayak bastı.

Beşiktaş taraftarları eski golcüsünü büyük bir coşkuyla karşıladı. Aboubakar, taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve formalarını imzaladı.

Sözleşme detayı

Kamerunlu golcü, sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.

  • Beşiktaş, Aboubakar ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzalayacak. 30 yaşındaki futbolcu, yıllık 2.5 milyon euro ücret ve 500 bin euro da bonus kazanacak.

Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Beşiktaş, profesyonel futbolcu Vincent Aboubakar’ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Vincent Aboubakar daha önce 2016/2017 ve 2020/2021 sezonlarında Beşiktaş'ta forma giymiş ve her iki sezonda da siyah beyazlılarla şampiyonluk yaşamıştı.

  • Kamerunlu forvet, siyah beyazlı kulüpte 67 maçta 35 gol - 9 asistlik performans sergilemişti.