Aboubakar bilerek oynamıyormuş!

Burak Yılmaz
Burak Yılmaz

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığından sonra takımın başına geçen Burak Yılmaz, çıktığı 6 maçta 2 galibiyet, 4 mağlubiyet alınca istifa etti. Yılmaz, takımın içinde bulunduğu durumla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Burak Yılmaz, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş'tan ayrıldı ve koltuğu Rıza Çalımbay'a devretti. 38 yaşındaki çalıştırıcı, siyah beyazlılarda geçirdiği süre ve takımın içinde bulunduğu durumla ilgili Milliyet'e dikkati çeken açıklamalar yaptı. İşte Burak Yılmaz'ın anlattıklarından öne çıkanlar...

"Aboubakar, 4 ay sonraki alacaklarını istiyor"

"Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz Aboubakar, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum."

Vincent Aboubakar
Vincent Aboubakar

"Pişman değilim"

"Bailly - Tayfur olayında anında tepki koymam hata olabilir. Ertesi gün de sorun giderildi. Barış sağlandı. Ama ben, o günkü davranışımdan pişmanlık duymuyorum."

"Vurdumduymazlık var"

"Futbolcularda inanılmaz bir vurdumduymazlık dikkati çekiyordu. Ülkesinden misafiri gelmiş yabancı oyuncumuz, o gün idmana çıkmayıp kafeteryada oturabiliyordu"

"Keşke gelmeseydim"

İçten içe ‘Keşke gelmeseydim’ diyorum ama Beşiktaş’tan kaçamazdım. Ben Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken, 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim."