Beşiktaş'ta skandal! Emirhan İlkhan, 'yok pahasına' gidiyor

Emirhan İlkhan
Emirhan İlkhan

Birkaç gündür teknik direktör Valerien Ismael'i sert şekilde eleştiren ve bu konuda ikiye bölünen Beşiktaş taraftarı, başka bir haberle sarsıldı. Emirhan İlkhan'ın sözleşmesinde yer alan 4,5 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle Torino'ya transferinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun, kendi yaş kategorisinde en büyük yeteneklerinden biri olarak gösterilen Emirhan İlkhan, takımdan ayrılmak üzere...

18 yaşındaki futbolcuyla geçtiğimiz haziran ayında 3 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştı. A Spor'un haberine göre; kontratta, serbest kalma bedelinin 4,5 milyon euro ve İtalya Serie A ekibi Torino bu ücreti ödemeye hazır. Torino'nun kısa süre içinde Emirhan ile resmî sözleşme imzalaması bekleniyor.

Taraftar isyanda!

Takımın hazırlık maçlarındaki kötü performansı nedeniyle Valerien Ismael'i sert şekilde eleştiren Beşiktaş taraftarı, Emirhan İlkhan'ın serbest kalma bedelini öğrendikten sonra sosyal medyada adeta isyan bayrağı çekti.

  • Birçok sosyal medya kullanıcısı, Emirhan yeteneğinde bir futbolcu için 4,5 milyon euro serbest kalma bedeli koyulmasını 'skandal' olarak yorumladı.

Konuyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün açıklama yapması bekleniyor.