Beşiktaş’ta ilk hedef Oğuzhan Özyakup!

Yeni sezon öncesinde eldeki oyuncuları tutarak transferde çok para harcamamak isteyen Beşiktaş, ilk imzayı Oğuzhan’a attırmak istiyor.
Yeni sezon öncesinde eldeki oyuncuları tutarak transferde çok para harcamamak isteyen Beşiktaş, ilk imzayı Oğuzhan’a attırmak istiyor.

Yeni sezon öncesinde eldeki oyuncuları tutarak transferde çok para harcamamak isteyen Beşiktaş, ilk imzayı Oğuzhan’a attırmak istiyor. Yerli isimlerde ise ilk hedef Emre Akbaba ve Deniz Türüç. Bu 2 oyuncu için girişimler hızlanacak.

Transfer çalışmalarını sessiz sedasız yürüten Beşiktaş, önceliği iç transfere vermiş durumda. Sözleşmesi biten Atiba’yla görüşen yönetim, Kanadalı oyuncunun olumlu tavrıyla bu transferi bitirmek üzere. Atiba Hutchinson’la önümüzdeki günlerde 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Ancak yönetimi en çok zora sokan ise Oğuzhan Özyakup konusu. Bu sezon ki düşük performansıyla takıma katkı sağlayamayan ve ilk 11’in de uzağında kalan genç futbolcunun sözleşmesi sona erdi. 25 yaşındaki futbolcu şu ana kadar sözleşme imzalamaya yanaşmadı. Tatilde olan Oğuzhan’ın menajeriyle görüşen yöneticiler, futbolcuyla da önümüzdeki günlerde bir araya gelerek bu sorunu çözmek istiyor.

YERLİ TRANSFERİ MİLLİ TAKIM DÖNÜŞÜNDE BAŞLAYACAK

Yerli transferinde listesine önemli isimleri alan Beşiktaş, önceliği Emre Akbaba ve Deniz Türüç’e veriyor. Milli Takım kampında bulunan 2 futbolcu için görüşmelerine başlayan yönetim, bu oyuncularla ilgili olarak önümüzdeki hafta süreci hızlandıracak.

9 Haziran’da başlayacak olan transfer tescil dönemi öncesinde transferlerin altyapılarını hazırlayan siyah beyazlı yetkililer, bu 2 futbolcuya Beşiktaş forması giydirmek istiyor.