Beşiktaş'ta kaos! "Valerien Ismael'i gönderin!"

Valerien Ismael
Valerien Ismael

Beşiktaş, İspanya kampındaki son hazırlık maçında dün İspanya 2. Lig takımı Deportivo Alaves'e 2-1 mağlup oldu. Siyah beyazlıların oynadığı futbol, Beşiktaş taraftarını karamsarlığa sürüklerken; taraftarın hedefinde Valerien Ismael vardı.

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etap kamp çalışması için İspanya'da bulunan Beşiktaş, dün İspanya 2. Lig takımı Deportivo Alaves ile karşılaştı.

Maçın 2. dakikasında rakip savunmanın hatasıyla Muleka ile öne geçen siyah beyazlılar, mücadeleyi 2-1 kaybetti.

Beşiktaş'ın maç boyunca organize atak geliştirememesi ve pozisyona girememesi, siyah beyazlı taraftarları çileden çıkardı.

Beşiktaşlı futbolseverler, teknik direktör Valerien Ismael'i sosyal medyada ağır şekilde eleştirdi. Takımın başına, şu an boşta olan Şenol Güneş'in getirilmesi gerektiği savunuldu.

Beşiktaş, Avusturya ve İspanya kamplarında şu ana kadar 5 maça çıktı. Werder Bremen'i 2-1, Mainz'i 1-0 mağlup eden siyah beyazlılar; Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kaldı. Beşiktaş, İspanya kampındaki iki hazırlık maçında ise Wolverhampton'a 3-0, Deportivo Alaves'e 2-1 kaybetti.

  • İspanya kampını noktalayan Beşiktaş, bugün TSİ 14.40'da Alicante'den İstanbul'a hareket edecek, 18.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapacak.
  • Süper Lig'in ilk haftasında 6 Ağustos Cumartesi günü Kayserispor'u konuk edecek siyah beyazlılar, son hazırlık maçında 30 Temmuz Cumartesi günü Vodafone Park'ta İtalya Serie A ekibi Sampdoria ile karşılaşacak.