Beşiktaş'ta kriz: 4 futbolcu U21 takımına gönderildi

​Beşiktaş'ta kriz: 4 futbolcu U21 takımına gönderildi
​Beşiktaş'ta kriz: 4 futbolcu U21 takımına gönderildi

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimler teknik heyetin kararıyla U21 takımına gönderildi.

Sezon başından beri Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği ve kendilerine kulüp bulmaları istenilen Pedro Francao, Milosevic, Denys Boyko ve Aras Özbiliz teknik heyetin kararıyla U21 takımına gönderildi.

Ayrıca Bursapor maçı sırasında Beşiktaş yedek kulübesi kaynayan kazan gibiydi. Maçlarda şans bulamayan bazı yıldız futbolcular bu duruma isyan etti.

İlk tepki İnter'den alınan Gary Medel'den geldi. Geçen hafta Kasımpaşa önünde son 17 dakikada görev yapan Şilili yıldız, Şenol Güneş'in ilk değişikliği sırasında Beck'in kenara çağrıldığını görünce kızdı. Isınmayı bırakıp soyunma odasının yolunu tuttu. Daha sonra yedek kulübesine geri gelse de moralinin bozuk olduğu gözlendi.

Tolgay Arslan'dan da benzer bir tepki geldi. Kasımpaşa karşısında 90. dakikada oyuna sokulan Tolgay, Bursa önünde son 5 dakikada Quaresma'nın yerine oyuna sürüldü.

Çok geç alındığını düşünüp bu duruma sinirlenen Tolgay, soyunma odasına bile gitmedi. Duş almayan Tolgay, direkt evinin yolunu tuttu. Ayrıca Lens'in de moralsiz olduğu gözlendi.