Beşiktaş'ta Lucescu sesleri

Lucescu ve Fikret Orman'ın Vodafone Park'taki buluşmasından bir kare.
Lucescu ve Fikret Orman'ın Vodafone Park'taki buluşmasından bir kare.

Şenol Güneş ile yolun sonuna gelen Beşiktaş'ta Mircea Lucescu sesleri yükseliyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bir süredir temasta olduğu Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.

Şenol Güneş’in milli takımla anlaşmasının ardından önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş,Mircea Lucescu ile prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz Şubat ayının ortasında TFF ile yollarını ayırıp, ay-yıldızlı ekibin teknik patronluğunu bırakan Rumen çalıştırıcı ile bir süredir temas halinde olan siyah-beyazlı yönetimin, 73 yaşındaki teknik adamla prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Daha önce yaptığı açıklamada "Kulüp takımı çalıştıracak heyecanı ve gücü kendimde görüyorum"diyen Lucescu'nun hazirandan sonra siyah-beyazlı ekibin başına geçmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor

  • Lucescu, daha önce kulübün 100. kuruluş yıl dönümüne denk gelen 2002-2003 sezonunda Beşiktaş'ı çalıştırmış ve takımı şampiyonluğa ulaştırarak taraftarların gönlüne taht kurmuştu.