Şenol Güneş'ten ilk neşter: Ersin Destanoğlu yerine Mert Günok

Ersin Destanoğlu ve Mert Günok
Ersin Destanoğlu ve Mert Günok

Beşiktaş ile ikinci dönemine başlayan Şenol Güneş, ilk maçına kadroda önemli bir değişiklik yaparak çıkıyor. 70 yaşındaki teknik adam, kalede Ersin Destanoğlu yerine Mert Günok'a şans verecek.

Süper Lig'in 12. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta, ilk 11'de önemli bir değişiklik bekleniyor.

Siyah beyazlı kulüple 2. dönemine başlayacak teknik direktör Şenol Güneş, ilk neşteri kaleye vuruyor. A Spor muhabiri Sercan Dikme'nin haberine göre; 70 yaşındaki çalıştırıcı, kalede Ersin Destanoğlu yerine Mert Günok'a şans verecek.

Eleştirilerin odağındaydı

Beşiktaş altyapısından yetişen Ersin Destanoğlu, bu sezon en çok eleştirilen futbolcuların başında geliyor. 21 yaşındaki file bekçisi, 9 maçta yediği 11 golle dikkat çekti. Beşiktaş, Süper Lig'de kalesine en az şut çektiren takımlardan biri olmasına rağmen, aynı zamanda kaleyi bulan şutların gol olma yüzdesi en yüksek takımlardan biri.

Mert Günok, formasına kavuşuyor

Ümraniyespor karşısında forma giymesi beklenen Mert Günok, uzun bir aradan sonra sahadaki yerini alacak. 33 yaşındaki kaleci, geçen sezon 14. haftada oynanan Giresunspor maçında çapraz bağ sakatlığı yaşamıştı. O günden beri forma giymeyen tecrübeli kaleci; 27 Kasım 2021'deki bu karşılaşmadan sonra, yaklaşık 1 yılın ardından yeniden siyah beyazlı taraftarın karşısına çıkacak.

  • Beşiktaş - Ümraniyespor maçı saat 17.00'de başlayacak. Vodafone Park'taki mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.