Beşiktaş'ta Negredo bilmecesi!

Alvaro Negredo
Alvaro Negredo

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Alvaro Negredo’nun transferi konusunda Al Nassr ile anlaşmaya varıldığı iddialarını yalanladı.

Siyah beyazlı ekip resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla iddiaları yalanladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Negredo'nun transferi için Al Nasr kulübünden kulübümüze yapılan resmi bir teklif yoktur" ifadeleri kullanıldı.

  • "Alvaro Negredo'nun transferi için anlaşmaya varıldığı haberi doğru değildir. Haberde bahsi geçen Al Nasr kulübünden şu ana kadar Negredo'nun transferi için kulübümüze yapılmış resmi bir teklif yoktur. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız"

AHMET BULUT: GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Birleşik Arap Emirlikleri ekibiyle pazarlıkları yürüten menajer Ahmet Bulut henüz tamamlanan bir anlaşma olmadığını ancak İspanyol forvet ile Al Nasr arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Ahmet Bulut, Alvaro Negredo için çıkan haberlerin bir çoğunun gerçeği yansıtmadığını ve halen Al Nasr ile görüşme halinde olduklarını bildirdi. İspanyol golcü ile ilgili transfer sürecinin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

La liga para... Nosotros no... Working hard! #an9 💪🏼

Álvaro Negredo 9️⃣ (@alvaronegredo9)'in paylaştığı bir gönderi ()