Beşiktaş'ta orta saha krizi

Beşiktaş.
Beşiktaş.

Beşiktaş'ın Alanyaspor'la karşılaştığı mücadelede siyah beyazlıların yıldız isimleri Tolgay, Atiba ve Oğuzhan cezalı duruma düştü. 3 futbolcu da Göztepe maçında forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı. Pozisyon açısından oldukça kısır geçen karşılaşmada Beşiktaş, Anderson Talisca'nın golüyle 1-0 sahadan galip ayrıldı. Ev sahibi ekipte karşılaşma sonunda alınan 3 puanın sevinci yaşanırken; orta sahadaki 3 önemli oyuncusunun da cezalı duruma düşmesi, gelecek hafta oynanacak Göztepe maçı için Şenol Güneş'in elini zora soktu.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Siyah-beyazlılarda sahaya ilk 11'de çıkan Tolgay Arslan, AtibaHutchinson ve Oğuzhan Özyakup karşılaşmada cezalı duruma düştüler.

Maçın 34. dakikasında sarı kart gören Tolgay Arslan, 53. dakikada hakem Barış Şimşek tarafından sarı kartla cezalandırılan Atiba Hutchinson ve 70'te sarı kart gören Oğuzhan Özyakup Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta İstanbul'da Göztepe ile yapacağı maçta cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Beşiktaş'ta bu 3 futbolcunun yerine oynayabilecek alternatif isimler ise şöyle;

  • Gary Medel
  • Necip Uysal
  • Anderson Talisca

🦅 Kartal, Talisca ile uçtu.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()