Beşiktaş'ta Salih Uçan sakatlandı

Salih Uçan
Salih Uçan

Süper Lig'in 9. haftasında cumartesi günü Giresunspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın sakatlığı canları sıktı. 28 yaşındaki futbolcu, yeşil beyazlı ekip karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş, takımın en formda futbolcularından Salih Uçan'ın sakatlandığını açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: "Futbol A Takımımızın Fenerbahçe ile oynadığı müsabakanın ardından sağ uyluk iç kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Salih Uçan’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk iç adalesinde (adductor longus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Salih Uçan’ın tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."

  • Giresunspor karşısında forma giyemeyecek milli futbolcu, 10. hafta oynanacak Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Bu sezon 8 karşılaşmaya çıkan siyah beyazlı futbolcu, 1 gol - 1 asistlik performans gösterdi.

Salih Uçan'ın yerine kim oynayacak?

Ersin Destanoğlu ve Tayyip Talha Sanuç ile birlikte ilk 11'deki 3 yerliden biri olan Salih'in sakatlığı, yabancı sınırı açısından Valerien Ismael'i düşündürüyor.

28 yaşındaki futbolcunun yokluğunda orta sahada oynayabilecek 2 yerli daha var: Berkay Vardar ve Tayfur Bingöl. Son 2 maçta sonradan oyuna giren ve orta sahada görev yapan Tayfur Bingöl'ün oynaması yüksek ihtimal.

  • Bir diğer ihtimal ise sol bekte Umut Meraş'a ya da sol kanatta Cenk Tosun'a şans verip, orta sahayı Josef - Gedson ve Dele Alli üçlüsüyle kurmak...

Teknik direktör Valerien Ismael, yedek kulübesinden yapacağı hamleleri de düşünerek ilk 11'e karar verecek.

Giresunspor - Beşiktaş maçı cumartesi günü 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.