Beşiktaş'ta seçim başladı

Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde yapılıyor. Başkan adayları Hasan Arat ve Serdal Adalı, siyah beyazlı kulübün yeni başkanı olmak için yarışıyor. Şlte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta olağanüstü seçimli genel kurulu başladı.

Siyah beyazlı kulübün 35. başkanının seçileceği kongre, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleştiriliyor.

Genel kurulda, divan başkanlığına Ahmet Akpınar seçildi.

Eski yöneticiler Hasan Arat ile Serdal Adalı'nın başkanlık yarışı vereceği kongrede, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başkan adaylarının konuşmalarına geçildi.

Serdal Adalı'nın açıklamaları

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, genel kurul üyelerine hitap etti.

"Beşiktaş'ın ayağa kalkması lazım dediler, işte karşınızdayım."

"Değerli Beşiktaşlılar, ben bu kürsüye ilk defa gelmiyorum. 2013'te aday oldum. 2019'da 'Yüreği olan varsa çıksın' dediler. Gözümü kırpmadan yine geldim. Bugün yine 'Beşiktaş'ın ayağa kalkması lazım' dediler. İşte karşınızdayım"

"Kurgu resimlerle transfer yapılmaz."

"Transfer öyle kurgu resimlerle, selfielerle yapılmaz. Ben öyle bir şeye tenezzül etmem. Bir Beşiktaşlı olarak da kimsenin ayağına gitmem. Bir yere gidiyorsam da o futbolcuyu alır gelirim."

Hasan Arat'ın açıklamaları

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, genel kurul üyelerine hitap etti.

"Beşiktaşlı pusuda durmaz."

"Bu olağanüstü seçime kadar çok zaman kaybettik. 22 Ağustos'ta Beşiktaş'ın kaybedecek bir günü bile yoktur dedik. Serdal kardeşim biraz geç çıktı ama olabilir. Beşiktaşlı asla pusuda durmaz. Bana 20 senedir nerede dedi? Benim formam oradaki müzede duruyor. Beşiktaş'ı sahipsiz bırakmayız dediler. Burada Hasan Arat varken, Samet Aybaba, Feyyaz Uçar varken, iş insanlarımız ve sizler varken Beşiktaş sahipsiz kalır mı? Siz kimi ibrada alkışladıysanız ona sahip çıktınız. Dün neredeydiniz?"

"Altyapıya 10 milyon euro"

"Altyapıya Hüseyin Yücel 10 milyon euro tahsis etti. Şan Ökten Tesisleri'ni yapacak kendisi. Şan Ökten yıkılırken siz buradaydınız."

Oy verme işlemi başladı

Beşiktaş Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adaylarının konuşmalarının ardından saat 11.00 itibariyle oy verme işlemi başladı.

Siyah beyazlı kulübü gelecek 1,5 yılda yönetecek yönetim kurulunu belirlemek için 21 sandıkta oy kullanılmaya başladı. BJK Emlakjet Spor Kompleksi'ndeki genel kurulda 21 bin 219 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Beşiktaş'ın kongresinde Hasan Arat ile Serdal Adalı başkanlık yarışı verecek. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için de beyaz renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

  • Oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Bunlara da göz atın: