Beşiktaş'ta Serdar Gürler harekatı

Beşiktaş, Osmanlıspor'un genç oyuncusu Serdar Gürler'i kadrosuna katmak istiyor.
Beşiktaş, Osmanlıspor'un genç oyuncusu Serdar Gürler'i kadrosuna katmak istiyor.

Sezonu 4. sırada kapatan ve gelecek sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Beşiktaş, küme düşen Osmanlıspor'un genç oyuncusu Serdar Gürler'e imza attırmak istiyor.

2017-2018 sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Beşiktaş, ligi dördüncü sırada tamamlarken 2 yıldır elde ettiği gelirden de uzak kaldı. Ligi dördüncü sırada tamamlayan siyah beyazlılar, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlarken listede yerli ve maliyeti az genç oyuncuları yer verdi. Siyah beyazlıların ilk hedefinin ise, Osmanlıspor'da başarılı bir performans sergileyen Serdar Gürler olduğu söyleniyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre bu sezon küme düşen Osmanlspor'a Süper Lig'de forma giymek istediğini söyleyen Serdar Gürler, siyah beyazlı ekip için imza atmaya çok yakın. Ankara bağlantıları sağlam olan yönetici Deniz Atalay aracılığıyla Ankara kulübü ile ilişki kuran siyah beyazlılar, önümüzdeki günlerde milli futbolcuyla masaya oturup işi resmiyete dökebilir.

  • Son iki sezonda gol yollarında çok etkili bir oyun sergileyen Serdar, 2016-17 sezonunda Gençlerbirliği formasıyla ligde 31 maçta 13 gol 4 asist yaparken kupada da 5 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı.
  • Toplamda 36 maçta 17 gol atan ve 6 asist yapan Serdar bu performansını bu sezon transfer olduğu Osmanlıspor'a da taşıdı. Osmanlı'da ligde 29 maçta 12 gol atıp 5 asist yapan Serdar kupada da 4 maçta 1 gol 1 asist ile katkı sağladı. Toplamda 13 gol 6 asiste ulaştı.