Beşiktaş'ta sistem değişikliği!

Şenol Güneş'in 2015-2016 yılında oynattığı pasa dayalı oyun sistemine geri döneceği iddia edildi.

Beşiktaş'ta oyun sisteminin değişeceği ifade edilirken, Beşiktaş Teknik Direktör'ü Şenol Güneş'in, Anderson Talisca’nın yerine Adem Ljajic’in gelişi sonrasında 2015-2016 sezonundaki bol pasa dayalı oyuna geri dönmeye hazırlandığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Adem Ljajic'in gelmesinden sonra 2015-2016 sezonunda oynadığı pasa dayalı futbol sistemine geri döneceği belirtildi.

2015-2016 sezonunda Jose Sosa'lı, Mario Gomez'li kadrosuyla bol pasa dayalı oyun oynayan ve iyi performansıyla Süper Lig'de şampiyon olmayı başaran siyah beyazlılar, Anderson Talisca'nın gelmesiyle bir sonraki sene sistemde değişikliğe gitmek zorunda kalmıştı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Adem Ljajic'in takıma katılmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş'in 2015-2016 yılında oynattığı pasa dayalı oyun sistemine geri döneceği ifade edildi.

Sırp 10 numaranın Talisca’ya göre daha pasör bir futbolcu olması sebebiyle bol pasa dayalı oyuna dönüş yapmaya hazırlanan Güneş’in, Ljajic’e orta saha ile hücum arasındaki köprü görevini vereceği iddia edildi. Tecrübeli teknik adamın, zaman zaman 10 numara bölgesinde görev yapan Oğuzhan Özyakup’u ise bu sistemde alışık olduğu mevkii olan 8 numara da kullanmayı düşündüğü öne sürüldü.