Beşiktaş’ta stoper savaşı

​Beşiktaş’ta stoper savaşı
​Beşiktaş’ta stoper savaşı

Yaptığı yıldız transferlerle dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş, stoper için de kolları sıvadı. Beşiktaş; Gary Medel, Domagoj Vida’nın yanı sıra Mascherano ve Vermaelen için de nabız yokluyor.

Transfer dönemine sessiz giren ancak daha sonra Pepe, Alvaro Negredo ve Jermain Lens gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, gözünü artık stopere çevirdi.

Inter forması giyen ve önümüzdeki sezon İtalyan temsilcisinin kadrosunda düşünmediği Gary Medel ile pazarlıklarına devam eden Kara Kartal, Domagoj
Vida
transferi için de anlaşma zemini arıyor.

Hırvat futbolcunun aralık ayında sözleşmesinin sona ermesi Beşiktaş’ın elini güçlendirirken, Dinamo Kiev tecrübeli savunmacıyı bırakmak istemiyor. 28 yaşındaki yıldız ise Türkiye’ye gelmeye ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamaya oldukça sıcak bakıyor.

Güneş mutlaka istiyor

İki futbolcuyla da temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim, aynı zamanda listedeki diğer isimlerle de görüşmelerine devam ediyor. Beşiktaş, önümüzdeki sezon Barcelona’da kadroda düşünülmeyen Javier Mascherano ve Thomas Vermaelen için de nabız yokluyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Antalyaspor karşılaşmasına kadar mutlaka bu dört adaydan birinin kadroya katılmasını istiyor.

(Kaynak: Fanatik)