Tayyip Talha mı, Necip mi? Ismael, kararını verdi

Necip Uysal
Necip Uysal

Bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta stoperde kimin oynayacağı merak konusu. Faslı futbolcu Romain Saiss'in yeri garantiyken, yanında Necip Uysal ya da Tayyip Talha Sanuç ikilisinden biri forma giyecek.

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Beşiktaş'ta ilk 11 neredeyse belli.

Valerien Ismael, kalede tartışılan performansına rağmen Ersin Destanoğlu'nu görevlendirecek. Savunmada ise Rosier, Saiss ve Masuaku'nun yeri garanti. Orta sahadaki Josef, Gedson ve Salih üçlüsünü bozmak istemeyen Fransız teknik adam, sağ kanatta Masuaku, sol kanatta Cenk - Redmond ikilisinden birine şans verecek. İleri uçta ise yıldız golcü Wout Weghorst forma giyecek.

Necip Uysal mı, Tayyip Talha Sanuç mu?

Tayyip Talha Sanuç
Tayyip Talha Sanuç

Valerien Ismael'in en çok kararsız kaldığı bölge sağ stoper. İstanbulspor maçına kadar Necip Uysal'a şans veren 47 yaşındaki teknik adam, Başakşehir karşılaşmasının ikinci yarısında Necip Uysal'ın yerine Adana Demirspor'dan yeni transfer Tayyip Talha'yı sahaya sürmüştü. Tayyip Talha, İstanbulspor maçına ise ilk 11 başladı.

50.dakikada baş dönmesi yaşayarak yerini Welinton'a bırakan 22 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe derbisine ilk 11'de başlaması bekleniyor. Antrenmanlardaki performansıyla hocasının gözüne giren genç stoper, Fenerbahçe karşısında Romain Saiss'in partneri olacak.

  • Bu sezon Adana Demirspor formasıyla da 3 maça çıkan Tayyip Talha Sanuç, Süper Lig'de 5 karşılaşmada toplam 260 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.
  • Necip Uysal ise bu sezon Beşiktaş formasıyla altı maça çıktı ve 479 dakika şans buldu.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.00'de başlayacak. Vodafone Park'taki mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek.